виж Количката е празна

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма на посочен от клиента адрес. Стойността на услугата се определя от куриерската фирма в зависимост от начина на доставка и теглото на поръчаната стока според техния ценоразпис. Доставката е за сметка на клиента и не се включва в цената на артикулите.

 Сроковете на доставка се потвърждават при допълнителното доуточняване на поръчката с клиента. Сроковете зависят от зоната на обслужване на куриерската фирма.

В случай, че КЛИЕНТЪТ откаже доставка се задължава да заплати куриерската услуга за доставка и връщане на стоката до склада, от който е изпратена!

Калкулатор за изчисление цената на пратката с Еконт Експрес http://www.econt.com/tariff-calculator/

Калкулатор за изчисление цената на пратката със Спиди https://www.speedy.bg/calculate/?lang=bg

Калкулатор за изчисление цената на пратката с Европът http://evropat.com/bg_BG/uslugi/kalkulator 

Отложено плащане 'Плати после'

'Плати после' е услуга разработена от фирма Кредисимо АД. Тя е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат със свободни средства, за да платят на момента. Този метод Ви дава възможност да отложите плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване и, без никакво оскъпяване. При одобрение от 'Плати После', клиентът НЕ заплаща поръчката си при получаването и, а разполага с 15 дни гратисен период, в които да върне сумата с 0 лв. оскъпяване.

Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с 'Плати После' е идеалната алтернатива за Вас.

Как да направите поръчката си с отложено плащане 'Плати После'?

1) Избирете продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавете в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете 'Плати После' и натиснете бутона 'Поръчай'.

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане 'Плати После'. След това натиснете бутона 'Завърши поръчката'.

4) В рамките на няколко минути ще получите становище за одобрение от 'Плати После'.

5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Плащане може да направите по някои от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay