виж Количката е празна

За нас

Фирма Ес Пи Ес Уотър Груп ООД е със седалище в гр. София и е регистрирана съгласно търговския закон на Р. България.  Основния предмет на дейност на фирмата е проектиране, доставка и монтаж на помпи, помпени станции и оборудване в сферата на водоснабдяването, канализацията, напояването, пречистването на питейни и отпадъчни води, изграждане на басейни, фонтани, водни ефекти и др.

Нашата цел е да предложим на пазара продукти с високо качество, които да гарантират на нашите клиенти сигурност и безотказност при тяхната експлоатация, за което фирмата предлага комплексна услуга от доставката на съоръженията, през монтажа, пуска и настройката до последващата им подръжка.

Ръководния персонал на фирмата е подбран внимателно, като е обърнато особенно внимание на квалификацията и познанията на всеки един от тях в областите обект на дейност на фирмата. Във фирмата работят както, електроинженери, така и ВиК проектанти с богат опит в сферата на пречистването на отпадъчни води и проектирането на канализационни колектори. Екипът ни се допълва от ландшафен архитект и монтьори.

Стремим се да предлагаме на клиентите и пълна гама от продуктите на нашите партньори, като подържаме големи количества на склад. Информация за всички стоки можете да получите от служителите ни в централния ни офис.

Нашите специалисти винаги са готови да предложат решание на вашите технически проблеми в областта на управление на водите.

 

Високото качество на продуктите, адекватните технически решения и надеждното партньорство са основните принципи на работа на Ес Пи Ес Уотър Груп ЕООД, с които печелим доверието на нашите клиенти.